mtü tunne on perekond ja elustiil

Meie tegemised on väga kiiresti kasvanud väga suureks, ent meeskond on ikka sama nunnu tilluke – aktiivseid liikmeid on vaid käputäis. Seega otsime oma ridadesse juurde uusi maailmamuutjaid, et ära teha veel rohkem!

Kuna meie tegemiste ja inimeste tutvustusi on keeruline panna lühikesse teksti, võtan endale vabaduse kirjutada sel teemal suisa terve postituse.

 

Fotode autor: Karoliine Aus

kirjutas Karoliine Aus

Kui MTÜ Tunne sai loodud, polnud mul aimugi, kui suure koha see mu südames plaanib vallutada. Algsest plaanist korraldada festivali, on välja kasvanud midagi hoopis enamat. 

Juba esimese tegevusaasta järel tunnustati meid aasta üllataja tiitliga!

Nüüd, kuis ürituste ja projektide nimekiri on niivõrd kasvanud, jääb väheks meeskonnaliikmetest, kes kõik need vinged plaanid ja tegemised ellu viiks. Kõigil meist on lisaks töökohad, ülikool ja veel mõned teisedki lõbusad projektid. Teate küll, kuidas see aktivisti elu kipub olema.

Naudingufestival Tunne 2019

Tunne ei ole tavaline asutus või organisatsioon, me ei riputa välja klassikalisi töökuulutusi ega anna ette nimekirja, keda täpselt oma meeskonda otsime. Üha rohkem näen kui palju on meie ümber hunt Kriimsilme ning neile on ühe ülesande valimine oh, missugune õnnetu juhtum.

Oled meie meeskonda oodatud, kui sinu südameasjaks on roheline eluviis, taaskasutus ja loodus meie ümber. Samatähtis on ka inimene ise – üha rohkem liigume sinna poole, et meie tegemistesse sisse põimida vaimse tervise teemasid. 

Esialgu viime oma projekte ellu vaid Pärnus ja Pärnumaal ning laienemisplaani silmapiiril veel ei paista, kuid mine sa tea, millised uued võimalused toob homne päev. Seega peaks sulle kindlasti meeldima suvepealinn ning korda minema siinsete noorte elu ja arvamus.

Noore Hakkaja stipendium 2019

Tööülesanded, mida MTÜs saab viljeleda on näiteks turundusmaterjalide disainimine ja sotsiaalmeedia postituste tegemine. Ühtlasi ürituskorralduse kõik aspektid – esinejate otsimisest dekoratsioonide meisterdamiseni välja. Meie töö sisaldab palju suhtlemist erinevate lahedate inimeste ja ettevõtetega. Üsna palju tööd toimub arvuti taga, seega elukoht ei mängi niivõrd suurt rolli.

Lisaks eelpool nimetatule oleksime väga tänulikud, kui meiega sooviks ühineda mõni raamatupidamise huviline või hoopis disainer, kes sooviks üheskoos paika panna MTÜ Tunne näo ja seejärel kujundada meile omased pusad, pudelid jms.

Äkki soovid meile appi tulla hoopis oma tervisealaste teadmistega, et läbi viia selleteemalisi töötube ja loenguid? Või miks mitte hoopis nakatada teisi oma tantsupisikuga ja kokku panna vinge sõutrupp, kes esineb meie üritustel?

Vanalinna suvepäev 2020

Usun, et hakkate mõistma, et meile saab tõesti appi tulla igasuguste oskuste ja teadmistega! Kuigi ootame peamiselt 16+ inimesi kandideerima, julgustame endast märku andma ka nooremaid.

Meie tööb käib peamiselt nii, et suhtleme interneti vahendusel ning aeg-ajalt teeme ka suuremaid koosolekuid ja ajurünnakuid. Esimene kohtumine uue meeskonnaga toimub juba sel suvel! Seega kripsti-krapsti kandideerima!

Äkki MTÜ Tunne saab olema just sinu hüppelaud?

Jaga postitust